josephiners

HM HOME

Jaha då är man hemma sjuk denna härliga, soliga fredag. Har åkt på nån sjuka som satt sig i halsen, får se om det är halsfluss.. 
I veckan fick jag hem detta till minis hörna, så roligt att börja fixa nu :) vaggan är min gamla som ska fixas till med skydd och sänghimmel, behövs tvättas upp och sys om. Har även köpt lite smart förvaring från H&M som ni ser på sista bilden.

6 månader

Idag var vi på kontroll hos barnmorskan, mitt järnvärde och blodsocker kollades upp och var perfekta vilket kändes skönt :) Dock så hade järnvärdet minskat liite sen inskrivningen så ska ta järntabletter för att hålla järnnivån i balans nu den sista tiden. Vi mätte magen med och lyssnade på hjärtat som slog precis som det ska, så lugnande och skönt :) barnmorskan är supergullig med vilket gör att man känner sig trygg och lugn när man kommer dit. Har under senaste tiden känt av ryggont i högra ländryggen så fort jag sitter för länge eller obekvämt, det är absolut hanterbart men jobbigt när man inte hittar nåt bra sittläge utan värk i ryggen ;)

 

Nu är jag i sjätte månaden vilket innebär att det endast är tre månader kvar, galet! Nu är bebis  cirka30 cm lång, lungorna håller på att utvecklas och bebis övar på att andas in fostervatten. Om bebis skulle födas nu finns det en chans att hon skulle överleva! Men hon får stanna inne ett bra tag till ;)

MIN LÖRDAG

Igår kom Malin till mig, vi åt tacos och tittade på mello finalen! :) så mysigt 

Vi har beställt barnvagn!

 

STROLLER

Idag var vi på babyproffsen för typ 5e gången och kände på vagnar, som jag skrivit innan har vi varit inne på att köpa en Stokke Trailz. Men jag blev allt mer osäker på den då det inte kändes riktigt hundra på nåt sätt. Den är ju rätt stor och otymplig, trots att den är väldigt lätt att köra och allt det där. Jag fick iallafall upp ögonen mer för Emmaljunga NXT90 under de senaste veckorna nu. Jag tycker designen är snygg och stilren, den är liten och smidig men samtidigt väldigt välutrustad och rejäl. Min sambo tycker också den ser bra ut och känns smidig, vi kom fram till att vi vill ha en vagn som är lätt att ta sig runt med i butiker, restauranger, cafén etc. Vi kände att vi gillade de svartvita detaljerna mer på NXT90 och vi älskar handtaget i svart läderimitation. Alla säkerhetsdekaler har även gömts på ett snyggt sätt för att inte störa vagnens design. En riktigt bra bonus är att det kommer finnas en adapter till NXT90 som gör att man kan använda den som syskonvagn om man vill det.

 

Så idag beställde vi en Emmaljunga NXT90 i lounge Grey, och vi tror den kommer bli perfekt! Längtar redan till maj då den förväntas levereras :)
Vi beställde även en tillhörande skötväska och ett babyskydd från Besafe i grått.

25års fest!

Bjuder på en "magbild" från igår innan jag och mini drog iväg på Malins 25 års fest. Vi var ett gäng härliga tjejer som firade med pyamasparty, god mat och lekar. Så kul att bara umgås hela kvällen och inte behöva stressa ut till någon klubb :)

Så fint Mallan hade fixat! Här är lite av presenterna vi gav henne med 

Upp