josephiners

VAL AV BARNVAGN

 

STOKKE
 

Har varit hemma och kurerat mig, haft halsont och känt mig hängig sen i fredags. Det blir lätt att man åker på sjukdomar i början när man inte byggt upp ett immunförsvar på förskolan, dessutom är det februari nu där det är mycket sjukdomar som går runt! Nu börjar jag iaf känna mig bättre, ska fortsätta vitaminboosta och försöka hålla mig frisk framöver! :)

Imorgon är det dags för RUL, så spännande! Så nyfikna är vi här hemma. Nu börjar man planera lite inköp då vi snart är halvvägs, vi har bestämt oss för vagn som ska köpas framöver. Blir en Stokke Trailz i färgen black melange och ett babyskydd i samma matchande färg.
Tycker även dessa virkade barnvagnsmobiler är så söta! Hittade dessa bilder på google, det finns så många duktiga personer på instagram som virkar och säljer :) får se om vi införskaffar nåt liknande sen!

MIN LÖRDAG


Lite helgblommor från torget :) älskar vita rosor! Köpte med mig två gråa ljus med från stan, så snyggt i mässingsljusstaken.


Mötte upp min mamma och syster för lunch/fika 


Idag går vi in i vecka 19, tiden går så fort! jag hänger inte med haha. Kan bara tänka mig sen när mini är ute, hur snabbt tiden går.. 
Nu är det bara 4 dagar kvar till RUL, lite nervöst! Man hoppas ju att allt fortfarande ser bra ut :)

EOS LAMPA

Fina lampan i sovrummet som var en av mina examenspresenter, så fin är den! Det är storlek Large på den och tycker den passar perfekt :)

MINIS FÖRSTA SAKER ❤


Gosedjurskanin med snuttefilt från Jellycat

Babysitter från Moweo

Några av minis första :) finns så mycket söta saker! Just nu väntar vi med att köpa mer kläder tills efter RUL (rutinultraljudet) som görs näst nästa vecka. Vi är så nyfikna på om det gömmer sig en liten tjej eller pojke i magen, så förhoppningsvis kan vi få reda på det då! Det hade varit spännande att inte veta också men jag hade inte klarat av att gå runt och inte veta när jag har möjligheten, vill ju veta allt om mini! De flesta gissar på pojke och jag gissar på flicka, återstår att se . I eftermiddag ska vi hem till mamma och pappa och kolla lite på mina gamla saker som jag hade när jag var liten, hade varit kul att återanvända något som man själv hade 

 

Har nu gått in i graviditetsvecka 18 och är snart halvvägs! Det här sker i v.18:

Barnet är nu cirka 18-20 cm långt och väger cirka 125g i början av veckan och 160g i slutet av veckan. Denna period är väldigt aktiv för barnet då det sparkas, görs grimaser, vinkas och slås kullerbyttor. Det är olika hur man känner sig, en del känner av barnets sparkar eller kan känna rörelser som fladder/kurrande medan andra inte känner något än.

 

MIN EXAMEN

Bättre sent än aldrig, lite bilder från min examensfest! Firade hemma hos mamma och pappa med släkten och mina närmaste vänner. Så tacksam och glad för att alla kunde komma och för alla fina presenter jag fick!  Allt är så himla fint!

Nu har jag jobbat min fösta arbetsvecka och det har varit roligt, det är mycket nytt men efter varje dag kommer man mer och mer in i arbetet! :) Det är faktiskt riktigt skönt att jobba "på riktigt" nu då jag jobbar heltid. Efter 3,5 års studier är det skönt att slippa plugg på kvällar och helger!
I sommar väntas vårt lilla mirakel komma med 
 har inte hunnit uppdatera om min graviditet här på bloggen, men ni som följer mig har säkert sett nyheten på instagram :) Det händer så mycket i mitt liv just nu haha! Men jag är så taggad på allt som kommer hända nu under 2017!
Tror det kommer bli ett riktigt bra år 

NYÅR

Först bjöd vi på snacks och fördrink :)

Nyårsdukningen! Svart, guld och silver blev temat.

Förätten som min syster fixade, så god och fräsch! Min syster gjorde även huvudrätten som var supergod. Jag gjorde efterrätten, vilket var vaniljpannacotta med lite limesmak och färska bär :)

Nyårsdekoration i köket! Vimpeln har min fina mamma gjort :) Vi hade riktigt bra kväll hemma hos oss med god mat och roliga spel!

 

Upp