josephiners

BABYBOX

Hämtat ut 2 av 5 gratis babyboxar, så himla bra att dessa finns! Hade tänkt köpa nappflaska och napp från MAM men nu fick vi ju det gratis! :)
Visst det är mycket reklam och rabattkuponger med, men alltid bra att starta med lite produkter som inte är jätteroliga att lägga pengar på. Vi har dessutom fått 4 månaders gratis testperiod hos Viaplay i boxarna vilket vi båda tyckte var toppen, serienarkomaner som vi är :)

 

INSPIRATION

SMART FÖRVARING

BATHROOM STORAGE

 

Samlar lite idéer till vårt badrum och hur det ska se ut inom snar framtid då det kommer bli en skötbänk där, tänkt mig något i den här stilen.
Försöker satsa mycket på smart förvaring :)

MIO

 

MIO

 

Så mycket snygga nyheter hos Mio! Älskar den här puderrosa tonen tillsammans med grått och guld!

19 februrari

Dagens brunch! älskar att lyxa till det på helgerna och bara ta det lugnt, gärna framför någon serie ;)


Kolla in dessa söta kläder som mini fått av moster, så gulliga! 

Dessa söta napparna kunde jag själv inte motstå, får se om det lär behövas sen :)

Alla ❤ans dag

Lite bilder från alla hjärtans dag, vi åt lite godsaker på kvällen framför serier. Jag fick även en liten present, vi brukar inte ge presenter utan mer köpa nån god fika, göra god mat och ge blommor. Men nu hade min sambo hittat ett gravidhalsband som han ville ge, blev superglad! Har kollat lite på dessa halsband men hade ingen aning om att han hade koll på att det fanns :) så det var en kul överraskning! 

HOMEDETAILS FOR BABY

 

PINK & GOLD BABY

 

 

Haha ni får stå ut med att det blir en hel del bebisrelaterade inlägg nu framöver ;) här är massa fina bebissaker till hemmet!
Klicka på collaget för att komma till sakerna.

HALVVÄGS

Igår hade 50% av graviditeten passerat, idag går vi in i vecka 21! Här är de senaste inköpen till mini, nu har vi rätt bra med kläder :) älskar newbies kläder, finns såå mycket fint. Tycker om den gammelrosa och mintgröna färgen, så sött! Nu kan förövrigt jag känna mer och mer rörelser i magen, man känner att det bubblar runt och ibland känner man lite buffar med. Imorse kunde även min sambo för första gången känna buffar utanpå magen, så häftigt! vår lilla mini :) 

Mini ♡

I onsdags förra veckan var vi på rutinultraljudet och kollade så allt såg bra ut med mini, vilket det gjorde. En oerhörd lättnad! man är alltid lite nervös inför kontrollerna och hoppas alltid att allt fortfarande ska se bra ut. Vi fick även reda på att det är en liten flicka! min magkänsla var alltså rätt ;) Denna sommaren kommer ju bli helt magisk, att få vara föräldraledig med min lilla dotter efter alla somrar jag jobbat nu de senaste åren - underbart! 

Upp