josephiners

TISDAG

Lite nya kuddöverdrag i petroliumgrönt som ger en mysig & höstig känsla :)

Igårkväll blev detta kvällssnack framför Netflix! Så gott te :) ursäkta dålig uppdatering, men har haft mycket med examensarbetet! Försöker hitta tid till bloggen och instagram ändå men periodvis kan det bli mer eller mindre   

MY WKND

I helgen har jag, träffat vänner och min sambos familj har varit på besök från Sthlm. Om kvällarna har vi haft det rätt lugnt hemma. Såå skönt med lugna helger! Ni ser ju vad vi har unnat oss här hemma, lyx frukost och snacks! Men det är okej, ibland behöver man det.
Idag är jag hemma och arbetar med examensarbetet. Ska snart ta en paus och gå ut i det fina vädret! Ha en fortsatt bra dag 

NEW IN

Hur fin är inte denna kabelstickade kudden? kunde knappt välja om det skulle bli rosa eller grå. Men kände att jag har väldigt mycket rosa hemma och det är inte heller min sambos favoritfärg hehe.. Så körde på den grå faktiskt, snyggt till hösten! Går att matcha med andra rosa om man vill det. Men till hösten tänkte jag ta in mer petroleumgrön färg i vardagsrummet. Ni får se snart hur det blir, lite höst styling! 

Inte nog med att jag fick tag på kudden, så fick även doftpinnen följa med hem (hade ett presenkort som jag fått hemskickat från mio). Så himla fin flaska, kommer fylla på den med annan billigare doft i fortsättningen just för att jag vill behålla flaskan :)

DESK DECORATION

Fick det här snygga metallnätet av mamma som sågat av och spraymålat det svart. Själv köpte jag till lite kort från Lagerhaus samt guldclips, blev så snyggt! Alltid kul med en liten förändring :)

 

MY WKND

Köpte lite helgblommor i en mörkare rosa nyans, så fint!

I lördags firade vi pappa som fyllde år, blev lite tårta och champagne dagen till ära! 

Upp