josephiners

BEDROOM INSPO

BEDROOM INSPO

 

 
Lite höstig inspiration till sovrummet, vill få in mer grått i vårt sovrum. Vi har dessa gardiner fast i beige så de är egentligen bara dom vi behöver byta ut för att få till stilen.  Rumsmattor vid varsin sida om sängen tänkte vi införskaffa då det blir så kallt på vårt golv, inte minst nu på hösten/vintern. Vi bor ju på markplan så vi har ingen värme under golvet.. mattor skulle ge en mysig känsla!
Sen drömmer jag fortfarande om en EOS taklampa i vit.. nu har vi en vit kristall lampa i talket, vilket också är jättefint men jag har varit sugen såå länge på en flufflampa och jag gillar fortfarande den, det är ett bra tecken! Tycker den är så mysig och tänker på moln när jag ser den, perfekt för sovrummet!  Jag får nog helt enkelt spara ihop till en så småningom :)
 
Förresten, ursäkta dålig uppdatering men har fullt upp nu mina sista veckor på praktiken/VFUn. Jag har jätteroligt och trivs bra, det är en underbar barngrupp och härliga pedagoger men samtidigt blir man trött av att "jobba/praktisera" heltid.  Det gör att man inte alltid har orken när man kommer hem, vissa dagar har jag planerat aktiviteter och uppgifter hemma. Så ibland hinner jag helt enkelt inte med att sitta och blogga och hålla på med alla olika sociala medier. Men fortsätt gärna kika in, jag uppdaterar så fort jag har extra tid över :) Kram!
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas