josephiners

LÖRDAG

Bjussar på en bild från vardagsrummet och min lilla plugghörna.

Härlig,a, lediga lördag! Just nu tar jag det bara lugnt och kollar lite serier, perfekt en gråmulen dag. Har inte mycket planerat så nu blir lite tvätt och städning. Senare ska jag träffa en vän och ikväll blir det lördagsmys med lite gotte här hemma! Ha en trevlig lördag :) Kram!

 

BEDROOM INSPO

BEDROOM INSPO

 

 
Lite höstig inspiration till sovrummet, vill få in mer grått i vårt sovrum. Vi har dessa gardiner fast i beige så de är egentligen bara dom vi behöver byta ut för att få till stilen.  Rumsmattor vid varsin sida om sängen tänkte vi införskaffa då det blir så kallt på vårt golv, inte minst nu på hösten/vintern. Vi bor ju på markplan så vi har ingen värme under golvet.. mattor skulle ge en mysig känsla!
Sen drömmer jag fortfarande om en EOS taklampa i vit.. nu har vi en vit kristall lampa i talket, vilket också är jättefint men jag har varit sugen såå länge på en flufflampa och jag gillar fortfarande den, det är ett bra tecken! Tycker den är så mysig och tänker på moln när jag ser den, perfekt för sovrummet!  Jag får nog helt enkelt spara ihop till en så småningom :)
 
Förresten, ursäkta dålig uppdatering men har fullt upp nu mina sista veckor på praktiken/VFUn. Jag har jätteroligt och trivs bra, det är en underbar barngrupp och härliga pedagoger men samtidigt blir man trött av att "jobba/praktisera" heltid.  Det gör att man inte alltid har orken när man kommer hem, vissa dagar har jag planerat aktiviteter och uppgifter hemma. Så ibland hinner jag helt enkelt inte med att sitta och blogga och hålla på med alla olika sociala medier. Men fortsätt gärna kika in, jag uppdaterar så fort jag har extra tid över :) Kram!
 

FRIYAY

 

Min fina vän Paulina fyllde år i veckan så igår blev det middag ute igen! Vi var på massimo och åt sjukt god mat där med :)
Idag ska vi fira min syster, så det blir väldigt mycket firande denna veckan haha ;)

THROW BACK TO - THURSDAY

I torsdags pluggade jag och Amanda det sista på examensarbetet för den här första perioden.
Vi har nu kommit halvvägs i skrivandet och firade det med middag på Pinchos.

Så god tapasmat & galet goda drinkar!

Upp