josephiners

MÅNDAG

Dagens frukost, självklart en Celsius för att ladda inför dagens pluggande. Är ledig idag vilket bara innebär lite självstudier hemifrån, så har fått en riktig långhelg. I eftermiddag blir det inte lika mycket plugg gjort för då ska vi hämta vår nya bil, ska bli spännande!

INSPO

Lite inspirationsbilder från weheartit :)

SUNDAY

Igårkväll blev vi bjudna på middag hos mina föräldrar. Lite martini till fördrink var inte helt fel, efter middagen så kollade vi på film tillsammans. Så mysig lördagkväll :)

Idag har jag mest pluggat, ska snart skicka in arbetet. Men nu ska jag ta en paus för lite lunch och ta en powerwalk då det är så soligt och fint här! Ha en fortsatt bra dag goa läsare!

LÖRDAG

 

Hur söt är inte den lilla grå parfymflaskan? Fyndade den för ett tag sen på TGR för 40kr, alltid tyckt det ser så fint ut med en sån flaska!

 

FRIDAY

Ledig idag, så tog sovmorgon och unnade mig en god frukost :) Under dagen har jag försökt få lite nytta gjort på min examinationsuppgift som ska in i helgen. Men nu blir det snart en paus i pluggandet för lite träning på gymmet. Trevlig fredag!

GLAM DECOR

GLAM DECOR

Kommit in i en period där jag har massa inspiration till collage. Sorry att jag bombar bloggen med massa collage ;) men hoppas ni mest blir inspirerade. Fått upp ögonen mer för svart, vitt och guld i inredning tillsammans med guld. Så himla lyxig känsla! :)
Förresten vad vill ni läsare se mer av i bloggen? Kom gärna med förslag 

CRISTINARARE

Äntligen kan man hitta porslin och bestick från Australiensiska märket Cristinaredesign ♡ finns på hilkeindesign.se

BLACK & GOLD

BLACK & GOLD
 

Så lyxigt med vitt guld och svart! klicka på bilden för att komma till de olika sakerna :)

 

TORSDAG

Idag åker julpyntet ner i lådan, måste erkänna att jag är lite trött på pyntet ny :) När julgranen åkte fram fick sidobordet stå i hallen. Blev rätt fint faktiskt, känns mer inbjudande när man kommer in :)

GIRLS NIGHT

Igårkväll lyxade jag och syrran till det då hon sov över hos mig :) fästmannen är bortrest denna veckan, så det var trevligt med lite systerhäng ♡ Bjöd henne på middag och efterrätt framför några avsnitt av modern family, det var en bra kväll!

ROSA & GULD

PINK & GOLD

 

 
Litet collage som jag gjort i polyvore med massa inspirerande saker, klicka på länken ovan för att komma till sakerna!
Upp