josephiners

INREDNING - INSPO

Perfektion, inspirerande bilder från weheartit.

MY HOME

Lite detaljer från alla rum

HELGENLite dålig uppdatering på vardagslivsfronten här känner jag haha. Händer inte så mycket speciellt mer än att jag sitter och pluggar.  
Men Alla hjärtans dag var så bra dag, till min förvåning så började förmiddagen med att H kom hem med en blombukett och bakelse. Mamma och pappa kom förbi en sväng och lämnade ett presentkort till mig, så gulliga! På eftermiddagen gottade vi oss med bakelse och på kvällen var vi ute och åt, riktigt gott! Efter middagen kom min syster hit eftersom hennes kille är utomlands så kollade vi på mellon och film här hos oss,  him,la skönt att slappa framför tvn efter så mycket god mat haha, trodde jag skulle sprängas av mättnad. Så dagen & kvällen var supermysig, alltid trevligt när syrran kommer hit! :) 

Belissa

Mios nya soffbord, perfektion! Så grymt snyggt, älskar bordet i mässing men finns även i krom. Dock tror jag inte det är äkta marmor, men vad gör det? Bordet är sjukt snyggt i vilket fall som helst.

 

HUDVÅRD

Någon som har testat den här serien? Har provat Peter Thomas Roth vanliga lotions och gillat dem, läst lite om den här serien som ska vara bra men vill gärna höra om någon använt den och vad ni har för åsikter om den!

Upp