josephiners

GOTT NYTT ÅR ♡

NYÅRS KLÄNNINGAR

Lite inspiration till nyårsoutfiten! bilder från pinterest

PICS FROM XMAS

Ny tradition är att börja Julafton med lunch hos oss. Sedan ses vi hemma hos mina föräldrar på eftermiddagen och kvällen. Då äts det julbord och öppnas julklappar. 

Lite julklappar som jag fick :) så himla tacksam för allt! Är verkligen superglad för alla julklapparna

 

CHRISTMAS GIFTS

Julklapparna fylls på under vår lilla gran :) I år provar jag att slå in julklapparna med sidenband. Går att få tag på lite överallt tex Maxi men jag köpte mörkrött och svart band från Panduro. Blir superfint och känns lyxigt att ge bort!

GLÖGGFIKA

God morgon! Bjuder på lite bilder från i söndags. Jag och sambon bjöd på glöggfika, så himla mumsigt! Pepparkakor och saffransbullar serverades med såklart ;)

GOLD COFFEETABLE


Foto: Confidentliving.se

Guldiga avlastningsbord med spegel eller marmorskiva är ju bara så snyggt! Det kliar i fingrarna att spraya vårt soffbord i guld..
Här är två bevis på hur snyggt det faktiskt blir.


Foto: Underbarasaker.blogg.se

OLLE EKSELL - CACAO GOLD

Hur fin är inte vår nya tavla i köket som vi satte upp idag? Både jag och sambon är så nöjda :) men jag är nog liite mer fascinerad av den haha. Älskar guldversionen som passar in så bra i temat här hemma. Vi fick denna fina tavla av mina familj i förlovningspresent och det var mammas idé om denna speciella utgåvan i guld och den passar ju helt perfekt i vårt hem. Gillar den bara mer och mer varje gång jag kikar in i köket ❤ 

SUNDAY

Igår blev det bullbak med syrran! ♡ Vi gjorde saffransbullar med vit choklad, så goda blev dom! Efter bakningen åt vi mat och kollade sedan på polarexpressen :) fick riktig julkänsla! Idag blir det inte lika mysigt, ska ägna mig åt en hel del plugg.

FREDAGS INSPO

Upp