josephiners

V Å R

 

Vill ha dessa plaggen i vår! Den puderrosa kappan är beställd :) 

S P R I N G

SPRING

 

S U N D A Y

Lyxat till det i helgen med stor god frukost tillsammans med min pojkvän. Igårkväll hade jag och Tamara chillkväll hos mig och idag blev det lite shopping och fika. Ska visa inköpen imorn :) Ha en fortsatt bra kväll! 

I N S P O

VI FICK DEN

Godkväll! Idag har jag och min pojkvän varit och skrivit på hyresavtal på en lägenhet! Känns så sjukt att vi fick den, är så glad! Tar lite inspobilder i brist på andra då lägenheten håller på att byggas just nu. Så 1 november förväntas allt vara färdigt så vi kan flytta in :) så kuul!

O N S D A G

 

Hittar så mycket fint i inredningsbutiker just nu. Älskar att Yankee Candle har kommit till staden, äntligen! Så kan man dofta och köpa direkt och inte krångla via någon webshop. Blev förälskad i doften "fluffy towels" kommer skaffa den till badrummet :)

M Å N D A G

4

Har fått lite plugg gjort nu, vi håller på med estetiska lärprocesser så jag har suttit och lyssnat på barnsånger på spotify (haha..) och förberett lite inför tre redovisningar vi ska ha. Men nu tar jag ledigt från plugget för ikväll. Imorgon är jag ledig, så skönt! Ska sova ut och ta det lugnt på förmiddagen, sedan blir det ett pass på gymmet.

S U N D A Y

Det var en lyckad kväll igår, tog inte mycket bilder men det här var kvällens outfit. Hittade äntligen linnet från Bikbok som jag letat överallt efter haha!

L Ö R D A G

Skönt med helg! Igår drog jag en sväng till gymmet med Paulina, blev ett lugnt pass haha men bättre än inget. Sen blev det en lugn fredagskväll framför tvn hemma hos mig med min pojkvän. Ikväll blir det utgång med Paulina, Matilda och Becca 

O N S D A G

 

Idag blev det powerwalk runt sjön med Paulina, så skönt! Inväntar besked på en lägenhet  jag och min pojkvän har gjort intresse på,
hoppas verkligen vi får den! Kan inte fokusera på något annat just nu haha, håller tummarna.

F R E S H

F R E S H

 

L Ö R D A G

Älskar att lyxa till helg morgonen med en stor frukost/brunch. Så mysigt! :)

F R E D A G

Lite bilder från mobilen och instagram

I N S P O

Inspiration från weheartit :)

I N R E D N I N G

Maria Montazamis walk in closet. Ett måste när jag skaffar hus eller köper lägenhet i framtiden!