josephiners

INTERIOR INSPIRATION

HELGEN

Lite bilder från i lördags, födelsedagsfirande för Matilda & utgång på det!

 

 

19 JULI

 

Idag har vi firat min pojkvän som fyller 27 år idag! Jag bjöd honom på lunch och sedan blev det grillning och lite dessert på kvällen. Det har varit så varmt här så tog mitt första dopp i Sverige, sjukt skönt! Imorgon blir det kanske en dagstripp till Halmstad! Ha en bra helg fina läsare :)

I LOVE IT

HOME DECOR

 

KLÄNNINGAR

Så fina klänningar, vill ha allihopa haha! Men riktigt kär i den svarta & gråa 

LÅTAR PÅ REPLAY

 

  

Lite sköna låtar som spelas flitigt. Jag älskar Lorde & Lana. Är sämst på festivaler de är inget för mig haha så hade ju helt missat att Lana skulle komma till Bråvalla, blev skit besviken.. Hoppas på en till spelning i Sverige eller Danmark snart! Coldplay spelade in sin musikvideo i Sydney precis när vi tog planet tillbaka därifrån till Melbourne haha, ännu en liten besvikelse. Ikväll har jag chillat med finaste Tamara och ska nu gå till sängs, skönt med sovmorgon imorn! Ha det, 

INREDNING

Vill ha!
1. KitchenAid, ljusrosa. 2."Unfold" taklampa från Muuto. 3. Diamond Taklampa (check!) 4.Svensk tenn vas/ Mio 5. Koppar galge från Hay 6. Tom Dixon ljuslykta. 7. L:a bruket tvål (check, underbar!) 8. Smyckesförvaring, Zara Home. 9. Kuddar, Missoni. 10. Vit stol, Thonet. 

INTERIOR INSPO

Sorry för dålig blogg uppdatering, har noll inspiration till att skriva just nu. Jag och H har köpt en lampa till vår bilvande lägenhet, den kommer bli såå charmig i vardagsrummet! Här är lite inspo på hur jag vill ha det hemma hos oss.

Upp