josephiners

H E L G E NI fredags firade vi Paulina som fyllde 21! Det blev tilltugg och förfest hemma hos henne med paketöppning, sedan utgång på Grace. En lyckad kväll, superkul!  Resten av helgen har jag bara slappat och ikväll blir det bio :)

T I P S

Sjukt snygga boots från Bianco! Känns otroligt önödigt att köpa dessa när mina är så lika i modellen.
Men kommer dessa in i en hög modell så är det faktiskt buud!Fick hem mina kära produkter från MKs kollektion på Kicks. Helt underbara, så nöjd! Passa på nu när det är klubbdagar, då får ni 100 kr rabatt! Bjuder även på dagens outfit, tröja från Gina och byxor från Zara.

I N R E D N I N G

DECOR


Har haft en mysig dag med min pojkvän. Var ute och fikade och sedan åt vi middag på restaurang, lördagslyx! Imorgon kommer min familj hem från turkiet, saknar dom!Sommar, värme, färska frukter, bara ben ♥
bilderna är lånade från weheartit

omg, så snygga! speciellt ankelbootsen

W A N T I E S

C H A N E L


L Ö R D A G

Hemma ikväll med plugg framför mig, men helt okej helg ändå tycker jag! Imorgon ska jag träffa min fina vän Paulina som har varit på semseter i en vecka, ha en trevlig kväll fina läsare ♥

T O T E S

Mina favoritväskor! (bortsett från MK) måste ju ha några att varriera med :)

Lite mobilbilder från igår, var en sväng på stan med TamaraDagens outfit

SOON

omg, måste ha! hahah Michael in my ♥
Lanseras nu i slutet av september på Kicks! Kan inte vänta..

M O N D A Y

Klar med plugget för idag, blir lite serier ikväll tillsammans med pojkvännen min ♥ Breaking bad & Dexter :) veckan är ganska lugn för övrigt, har någon enstaka föreläsning.
På onsdag blir det kräftskiva med gänget från nollningen, och efter det utgång. kommer bli riktigt kul!

Tog en runda på Grand med min pojkvän, fikade och kikade runt lite. Hittade småsaker som behövdes :) ikväll blir det antingen bio eller hemma mys!