josephiners

O U T F I T


Lite seg är man men ähh..här är outfiten jag bar till Malmö haha

O N S D A G

Lite mobilbilder på några favoriter!

V Ä S T K U S T E NHej på er! Befinner mig just nu i Varberg på min lediga dag. Startade dagen med yoga och frukost vid stranden kl 8! Det var faktiskt kul och första gången med. Tyvärr är det inget badväder :( så vi i familjen samt min systers pojkvän ska umgås lite för imorgon åker jag hem igen till jobb som väntar.

I N S P I R A T I O N


från weheartit

Fynden från Malmö :)
Topp - Oasis


SUMMER COLLAGE

SUMMER 13


Love it!

FRIDAY

Igårkväll firade vi Matilda som fyllde 21 i tordags!   Blev middag och vin hemma hos Matilda med Emma & Paulina, så mysigt!
Idag har jag sorterat ut en massa smink och andra produkter, tar så mycket plats och man hittar alltid grejer som bara står och blir gamla. In med det nya och ut med det gamla :) bilder på shoppingen från Malmö kommer också upp under helgen!

MALMÖ

Har haft en sjukt rolig dag i Malmö tillsammans med Kriste, Tamara & Mona :) Fyndade lite saker som ni får se i helgen, här kommer lite mobilbilder från idag.

WEDNESDAY

Lite daily inspo från weheartit. Har precis färgat min hemska utväxt, så nu känns håret (och ser) fräscht ut igen haha.
Imorgon blir det roadtrip till Malmö med mina tjejer. Kommer bli awesoome!

DAGENS LOOK

Kör på en enkel outfit i sommarvärmen
Linne och shorts, H&M

ROSE GOLD WATCHES

Sååå fina!

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Nu är jag hemma igen, har varit en sjukt härlig vecka! Igår firade vi min pojkvän som fyllde år. Gjorde tårta, grillade och lite senare på kvällen blev det lite drinkar. Ska tillbaka någon helg om det är fint väder :) men nu i veckan börjar jobb. Uppdaterar med lite bilder nu, hade så segt internet i stugan.. Ni som följer mig på instagram har sett en del av dom där

SOME INSPO

Lite härliga, inspirerande bilder från weheartit

MÅNDAG

Nu är vi i sommarstugan  . Har väl varit sådär väder hittills men hoppas på bättre nu i veckan, man vill ju gärna sola lite och eventuellt bada. Sjukt segt om det är blåsigt och molnigt hela veckan..

LÖRDAG

Bjussar på några random mobilbilder i brist på andra. Kom hem för en liten stund sen, var ute en sväng med Tamara, pratade om allt och inget .
Är i princip färdig med packningen nu med, så sköönt.