josephiners

Melba
Sjukt härligt väder idag! Hann sola en timme innan jobbet:) nu är jag hemma och ska plocka i ordning min klädhög haha. Har hittat 3 jättefina väskor som jag MÅSTE köpa.

 

Det här vill jag ha just nu:

 

 

 

 

 

 

idbareMinerals. Mineralfoundation,. solpuder, rouge och concealer behövs nu i sommar. Vill kunna sminka huden men samtidigt låta den andas.

 


Fjellström Face Primer. En primer som är skyddande och skapar struktur utan att täppa igen porerna.

 Hawaiian Tropic Coconut Tanning Oil Deep. För att snabbare bygga upp en fräsch bränna. Ska dock inte använda den för ofta eftersom den inte har något solskydd. Har en av de här med solskyddsfaktor 4, gillar den utan solskydd bättre.

Ögonskuggor. Bruna/bronziga ögonsksuggor. Snyggt när man är solbränd. Svart ögonskugga (tappade min i golvet..) och rosa, för att rosa alltid är snyggt och fint! haha

 

Neu Lash. Gör så att fransarna blir längre

 

S o m m a r. I n s p i r a t i o n

 

I don't mind if you don't mind Cause I don't shine if you don't shine.
Source: tumblr.com hannahmarie-.tumblr.com

 

Remember

Jag

 

Måndag

 

 
Nu ska jag sola lite, jättefint väder. Sedan drar jag ner till jobbet!

 

13:17Har haft en bra helg, hoppas ni med har haft det. Midsommar firades med släkt och vänner utanför Vetlanda. Igår var vi en sväng i Halmstad (Tylösand) och festade på leffes lounge. Bra uteställe! Idag ska jag kika lite på resor vill åka till något fint ställe som turkiet, spanien, grekland, italien och bara ta det lugnt. Får se om jag hittar något :)

 

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

 

Klänning för nelly (tävling)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

 

 

 

Har inget att göra för tillfället så fick syn på nellys tävling, såhär blev det Skrattande rösta om ni tycker den ser skaplig ut haha.

 

Balfrisyren, bättre sent än aldrig!

 

Juste! Jag har ju helt glömt bort att visa hur jag såg ut på balen haha. Här är 3 bilder på mig! Var ganska krångligt att få ut frisyren. 100 hårnålar och även löshår fastsatt! Det var en härlig känsla när jag tog ur det. Ingen mer tyngd i bakhuvet eller något som slet i hårbotten. Men jag blev jättenöjd med uppsättningen, Jag ville ha stora långa lockar i olika höjder, luggen upsatt lite bakåt, enkelt men ändå festligt - Kunde inte blivit bättre!

 

M a k e u p 

Det här ska inskaffas snarast!

 

Source: fashionexplosion.tumblr.com, http://undefinedtcarol.tumblr.com

 

- En klädhängare! får ju inte plats med allt i gareroben. Dessutom så ser det ju fint ut när man hänger ut sina favoritplagg! Ett måste när jag flyttar hemifrån, får ju inte plats i mitt lilla rum här hemma. Skorna ska jag också ställa upp i en hylla. men nu ska jag äta hollänndska pannkakor, mums:) har förresten gått upp i vikt till 62 kg från ca 54 kg, gött! hej ♥

 

18:57

 

Har precis varit och tränat. Skönt! imorgon tänkte jag sola. Har varit molnigt lite då och då hela dagen, man kan ju aldrig lägga sig och steka :( nu ska jag äta kvällsmat sedan lata mig och njuta av min ledighet, hej!

 

True!

 

I n s p i r a t i o n

Bilder från favim.com